divendres, 20 de novembre del 2009

Uriel Bertran participarà a la presentació de Linyola Decideix el proper diumenge 22 de novembre

Linyola Decideix confia aconseguir una bona participació

L’entitat promourà la consulta el proper 13 de desembre a Linyola

Linyola Decideix, entitat que promou la consulta sobre la independència de Catalunya a Linyola, es presentarà públicament aquest diumenge 22 de novembre a les 12 del migdia. Uriel Bertran, membre de la Coordinadora Nacional, participarà a la presentació pública de la comissió organitzadora.

El proper 13 de desembre es realitzarà en aquesta població del Pla d’Urgell la consulta sobre la independència. Linyola Decideix té la vista posada en aconseguir una bona participació electoral. L’adhesió de la majoria d’entitats locals a la comissió organitzadora fa pensar a l’entitat que així serà. A hores d’ara s’estan recollint signatures entre els veïns i veïnes que a títol personal vulguin donar suport a la consulta.

A més, l’entitat està preparant tot un seguit d’actes, xerrades i debats que animin a la població a votar, ja sigui a favor o en contra. L’objectiu de l’entitat es fomentar la democràcia i reivindicar el dret a l’autodeterminació, dret que encara cap llei orgànica recull.

Per altra banda, properament l’entitat participarà en un acte conjunt amb totes les comissions organitzadores locals del Pla d’Urgell, coordinades sota el paraigua Pla d’Urgell Decideix, on es donaran a conèixer els diferents pobles de la comarca on es farà la consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada