dilluns, 23 de novembre del 2009

Linyola Decideix es presenta amb un saló de plens de l’ajuntament ple




Linyola Decideix es presenta al públic amb una sala de plens de l’ajuntament plena. De la mà d’Uriel Bertran i Albert Batlle, portaveu de Linyola Decideix, s’ha presentat aquest diumenge 22 de novembre a Linyola la comissió organitzadora de la consulta sobre la independència.

Albert Batlle ha animat a tots els linyolencs i linyolenques a anar a votar el proper 13 de desembre. A més, ha donat a conèixer la sala on es realitzarà la consulta, a la plaça Onze de Setembre, tocant al gimnàs que hi ha a la localitat.

Batlle ha explicat que Linyola Decideix té previstos diversos actes per animar a la població a acudir a les urnes, el proper divendres 27 de novembre hi haurà una taula rodona amb representants de diferents sindicats de treballadors per parlar com veuen els treballadors la independència del país.



Per la seua banda, Uriel Bertran ha explicat que més de 150 municipis i 600.000 persones de Catalunya podran exercir el dret a vot el proper 13 de desembre. Una xifra que s’espera augmentar amb les successives dates electorals. El representant de la Coordinadora Nacional ha explicat que diverses associacions d’immigrants donen suport a la consulta i, fins i tot, a Manlleu cedien una mesquita com un acte més de normalitat democràtica a la qual volen participar com a nous catalans el col·lectiu musulmà de la localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada